I am back again!

Heeej! Det är ett tag sedan nu, det har dels varit för att jag har haft så mycket att göra, så att jag inte hunnit och dels för att jag imte orkat... men nu är jag tillbaka.
Idag ska jag ha gäster på middag, en tjejkväll för att jag fyllt år! Det ska bli jättekul! Ganska mycket att fixa innan men det är det värt, tycker jag. Gästerna kommer vid 18-18.30 runt där. Innan det ska jag rida, hinna fixa efterrätt och bål, som de ska få när de kommer, och såklart göra iordning mig själv också! Vi ska äta, ha allmänt trevligt och babbla jättemycket!!
Fem gäster kommer på middagen!

Jag tror att det blir en toppenkväll! Jag hoppas det!

Jag tänkte att jag skulle rida till en äng med Mollie, så får mamma ta av mig och alltihop, så sätter hon mig i snön någonstans och så tänke jag och mamma, att istället för att ha grimskaft så tar vi longerlinan, så kan Mollsie skutta och galoppera på ängen, det tycker hon är jääättekul!

Igår var hela familjen på en thailandsträff med alla som ska med till Thailand, så alla fick träffa alla! Det var mysigt. Vi åt thaimat och rulltårta till efterätt. Vi blir några familjer som åker! Alla åker på olika datum också...! :)

Kram och hejdå!

heeej!

Igår hade jag släktkalas! Jag fick ett guldpass av farmor och farfar! :) Jaaa! *Jag har fortfarande inte fått presenten av mamma och pappa för att jag fyller år imorron ju. Jag hoppas att jag får bath, thailändska pengar av dom! :)
Det tror jag faktiskt...
Idag var jag först i stallet. Jag fick många pussar av henne kan man säga. Vi tog av henne täcket och kliade henne... tyckte hon det var skönt eller jääätteskönt? ; Jääääätteskönt! Hon tryckte sig mot Alex som kliade henne, och kliade tillbaka jättemycket på mig! På Armarna, på benen och ansiktet. När hon kom och skulle klia mig i ansiktet, så blev det inte lika mysigt längre, och på min mun också! Jag fick rycka bort ansiktet då och då, för att jag knappt kunde andas!
Men hon var iallafall glad för att vi kliade henne och jag tror verkligen att hon kände sig älskad! sååå söt! Loveloveloveee!
Efter det åkte jag hem och gjorde iordning mig för att gå på bio med mamma, Alex och Ronja. - The tourist, den var bra, men inte så bra, tycker inte jag! :)
Mamma bjöd... snääällt! Länge sedan jag, mamma och Ronja gick på bio ihop!
Så det var mysigt!
Tack för en mysig kväll!
Kram! :)

Mår bättre idag!

Tjo! Det blev ingen skola idag heller. Jag hade feber inatt igen, men imorron blir det skola, det känns så. Längtar faktiskt till att få träffa vännerna igen, även ifall jag inte varit borta speciellt länge....
Idag har jag varit hos Mollsie, som inte alls var intresserad, bara ; "maaat"! JAG LOVAAAR! :) Hon är allt tjock nu... såatt jag skäms faktiskt. Så illa är det! Men jag har bestämt att hon ska få träna och bli smal till våren igen! Det kan jag lova, det tycker inte hon!
I love her anyway! :)

Snart fyller jag 14 år! På måndag!! Det ska bli skitkul! Woohooo! Jag har önskat mig ;
  • En assistentfridag/helg
  • Bath (Thailändska kronor)
  • En almanacka
  • Guldpass
Det var lite av presenterna jag vill ha, nästan allt!

jag och Ronja och Julie (vår kusin) ska ha släktkalas på onsdag! Woooho!

hemma från skolan idag.

tjooo! Jag är sjuk...var hemma från skolan idag och igår gick jag hem från skolan. Hade feber inatt. Inte kul! Men jag hoppas att jag kan gå till skolan imorron iallafall... känns så. Om jag inte får feber inatt, vilket jag verkligen inte hoppas!
nnars har jag bara chillat!! Sett på Yes man på tv och ätit chips! Gott!

hem från Ågrenska söndag!

Tjolahopp! I helgen har jag varit på Ågrenska, men innan jag åkte dit var jag på släktkalas. Helgen har varit bra! Bara chilli - dillat heeela helgen! På fredagen kom jag ju dit sent... men dom andra hade tydligen bakat kladdkaka!  På lördagmorgon gjorde vi ingenting, men på lördagkväll åkte en personal iväg och köpte godis och snacks. Jag köpte ; En stor påse salta chips, Marabou mörk choklad och en coca cola! Gott! :) Åt lite chips och lite mörk choklad igår, resten av chokladen åt jag upp idag. :) Idag gjorde vi ingenting, och nu är jag hemma...var bara en stund hos Mollsie.

Imorron är det skola igen. Bläää!

Nu kommer en uppdatering!

Tjoooo! Har varit lite dåligt med uppdatering här! jag vet... men det här dagarna har jag bakat kladdkaka. Haha! jäääättegod och lagom kladdig.. MUMS!! :D
Iag ska hela min famililj gå på teater med min faster och hennes sambo! Jag vet ingenting, verkligen...jag bara hänger med.
Annars i skolan gör alla i min klass en bok om sig själv... den är jättterolig!!
Måste gå nu!
Kram

dagens har gjort ; legat i soffan ...

hej! Har bara legat i soffan hela förmiddagen tills 14.15, då skulle jag upp och rida! Men det var skönt att ligga i soffan så länge! :)
Men annars gick ridningen goodie!

tjolahopp!

snart kommer hugo!

Tjoo! Idag ska min kusin som är ett år sova här! (: sååå söööt!! Annars är det som vanligt, med wet-vest träning!
Idag har jag varit i stallet, jag och sofia tog bara in henne eftersom mamma var så snäll som mockade, fixade kvällshö och vatten! :) Tack!!

Kram och hejdå!
; Glömde säga att igår var det en månad kvar till värmen, brunheten och Thailand! Wohiii!

kan någon hjälpa mig?

hej alla vänner!! Jag är trött på min header och vill ha en ny. Problemet är att jag inte vet hur man gör, min fråga är ; Vill och kan någon hjälpa mig? :)

Amanda H ; ett förslag ;

Heeej, Amandaaa!
Kom du ihåg när vi pratade om att antingen du skulle komma till mig, eller att jag skulle hälsa på dig under en helg? Vill du fortfarande det? Det hade varit kul om vi kunde träffas, att du kommer hit i sommar någon gång?! och att jag kommer till dig i höst eller något! så kan vi göra roliga saker! Vill ju se Vittra!
Synd bara att vi inte kunde hälsa på varann förra året!

Du kan svara genom en kommentar! :)

seg, såg på film förut!

hej! Jag har verkligen inte gjort något idag. Var bara i stallet och mocka och sånt förut... nu har jag precis kollat klart på en film med mamma och Ronja : - En shoppoholicks bekännelse. Den var bra tyckte jag! Kanske blir en film till sen... man vet aldrig.

Har ändrat mig med vilken hund vi ska skaffa, jag och min familj. jag såg två sånna igår, som en funktionshindrad vid servicehundsmontern hade, en Curly coated retriver. och jag tror att vi kan uträtta curlyns behov också! Wihooo! Det är som en Golden, fast en krullig, större och så fäller den knappt. :)
Jaaa! Kanske blir en hund till sommmaren, beroende på hur långt vi har kommit med trädgården, som är en "jordhög" just nu eftersom vi har byggt om huset, och eftersom pappa och mamma har lagt all tid på huset.
Vi får se om det blir till sommaren!

Bye

My Dog!

Heeej! Idag var jag ju på My Dog med Josefine och Sofia! Det var jätteroligt, men stimmigt... väldigt mycket höga ljud, rörelser, inte mkt med syre.
Vi var vid servicehundsmontern och pratade lite med de, jag tog några broschyrer, där det står mkt om vad man kan göra med en servicehund, och mkt mer!
Vi gjorde såklart mer där, men jag orkar inte berätta allt ... haha!
Sen åkte vi hem vid 16.30 - 17, bara jag och Jossan, och åt middag hos mig. Pappa har alltid sagt att ; "Nej..vi ska inte ha någon hund...., det blir i slutändan bara jag som får gå ut med den." Och jag har alltid sagt att det inte blir så. Pappa frågade Josefine vad hennes servicehund, Swatch, som är under utbildning nu, ska kunna göra åt henne, när han är klar. och då sa Josefine att de kan göra väldigt mycket... då verkade det som att pappa var med iallafall lite mer..., så vi får se vad som händer!? Man vet aldrig. haha!
Kanske ska till My Dog imorron med, vi får se!
Vad har ni gjort idag? Något kul?
Kram

Bio idag .... igen!

Heeej! Idag var jag på bio med Alex! - The social network. Den var lite seg i början och lite seg med vissa saker, Men annars var den bra! Värd att se iallafall!

Innan bion var jag och red, det gick APdåligt! Mollie var helt knäpp på vägen hem, hon brukar vara det ... men det var värre idag!! ;/ Hon skulle hem väldigt snabbt! Det var som om hon tänkte ; Om inte jag kommer hem på en minut, kommer jag aldrig komma hem".
Men, men! Hoppas verkligen att det går bättre nästa gång!

Det som händer imorron är att jag ska på My dog med Josefine. Jag hoppas verkligen att jag hittar lite inspiration till olika raser! som jag kanske kan välja mellan när jag ska skaffa servicehund!
Efter My dog ska vi hem och äta middag och titta på Let´s dance!
MYS!

Tar det lungt nu, sen middag med familjen!

Heeej!
Nu gör jag och Mimmi ingenting, bara degar. Snart ska vi upp till stallet, till Mollsie! Woooho
Det blir familjemiddag hemma hos farmor och farfar med julklappspelet sen ju! Vi ska äta fondue. Jättejättejättelängesen jag åt det nu, så det ska bli jättegott. Och så får jag träffa kusinerna! Kuuul!

Bye!!

Bioutlåtande!

Heeej!
Bion idag var rolig och rekommenderas! hela filmen börjar med att hon inte vill åka med en kompis att campa. Anledningen var ; "Jag ska på date." ja. och så börjar den typ ... haha.

Sushin var också jättegoodie!! :D
Nu sitter jag och bääästa Mimmi och chilli-dillar! Och ; vi suktar efter choklaaad!
Hejsvejs!

Bio-tisdag!!

Wohooo! Idag ska jag ju på bio med Mimmi och Lisa ... och innan det blir det "sushilunch".

Bilduppdatering!

Hej igen!
Nu ska ni få mycket mera bilder! Varje gång jag har gjort något speciellt, ska ni få bilduppdateringar. Det är för att jag tycker det är roligare med bilder och text än bara bilder. Eller?! Nu, när jag har min kamera kan jag ju ta myyyycket bilder!

Haha. hejsvejs!

Fikan!

Fikan!

Veckans schema!

Hej! Jag har saker att göra nästan alla dagar denna veckan!

Måndag
(idag): Rida!

Tisdag : Mimmi sover över + bio med Mimmi och Lisa!

Onsdag
: Hem till farmor och äta fondue och köra julklappsleken!

Torsdag
: Bio med Alex, kanske blir Narnia? + Ridning!

Fredag : My dog + tjejkväll och middag med Josefine!

Lördag : Det blir nog en chilldag, helt och hållet ... om jag inte hittar på något.

Söndag : Passa Hugo!! ( Min kusin!)

Så ser min vecka ut! Ser framemot det!

bada!

Heeej! Idag blir det wet-vest igen! Ska bli kul! Har ju inte sprungit wet-vest på över en vecka nu, så vi får se hur det går. Äsch! det går braa! Mimmi ska med och titta sen, hon ska med hem efter också! inte träffat henne på ganska länge heller, så det ska också bli kul!
På tisdag ska vi nog se Easy A, klockan 18.10... men vi ska nog åka in till stan vid 16 och äta SUSHI! Haha. Vad annars skulle jag göra inne i stan två timmar innan bion ska börja?
Hoppas att filmen är bra. Den fick fyra av fem på Sf:s sida iallafall. :)

Idag när jag var i stallet och skulle köra in till Mollies bok, hör jag att det kommer en häst springande bakom mig. Kan ni gissa vem det var? ; Mollie. ja, hon kom bakom mig och hade smitit ifrån mamma i hagen. Jag skulle precis igenom ett dörrhål. ; Mamma skynda dig att köra, jag vill in och äta! Hon knuffade på mig också. Bus!
Haha ... sötisen!

tjoo!!

Filmtajm!

Tjohoo!!
Idag åt jag en jättegod hummercappuccino och löjromstoast till middag. Jättegott!
Farmor och farfar var här på middag! Mysigt.
På fredag ska jag på My dog med bääästa Josefine och få lite inspiration till hund när jag ska skaffa!! Hoppas jag iallafall. Haha
Och tisdag - onsdag ska bääästa Mimmi sleepa over! Och på tisdag ska vi gå på bio tänkte vi! Längesen jag var på bio .., vi vet bara inte vilken film det blir ännu. Men det blir kul!
Och på onsdag ska jag äta middag hos farmor.
Nu ska jag titta på film med mamma! Mamma mia.
hejdå!

2011!? Nytt år och nya mål?

heeeeej!! Jag är lycklig! För allt har varit bra detta nyåret! God mat, umgåtts med familjen, skrattat, sett sååå söta kusiner, känt mig jäkligt snygg. Ja, allmänt bra faktiskt! Har faktiskt bara varit! Såå himla härligt! Synd bara att vi åkte hem tidigt! Hade gärna stannat...! Men, men.

Hade två nyårslöften detta år. Det är att jag faktiskt har bestämt mig för att inte var deprimerad längre ..., att jag faktiskt ska vara glad! Att jag faktiskt kan känna ; "Amen, jag lever faktiskt livet."
Det andra nyårslöftet är att jag ska försöka träna mer. Får se hur det kommer gå. Jag är inställd på att det ska gå, Nu iallafall!
Haha...
Nu lämnar jag det här jäkla skitåret bakom mig och stänger dörren. Och så öppnar jag en ny dörr, som när man öppnar den, ska innehålla nya "Johannamål" och nya möjligheter!
Hoppas ni får ett jäkligt bra 2011!!
Ta hand om er och era vänner!

RSS 2.0