Yes ! : )

Heej! :) Ville bara säga att det kommer bli en kul kväll, för jag ska på discoo, IGEN! Haha : d , Det var ju bara en vecka sedan. <3 Men för fan ; Det här är mycket bättre än det förra! Grevet vettu! Haha , det kommer bli kul! Typ alla tjejerna i klassen ska dit ;) så det blir massor ! :) Kul kväll ! :)

Haha, fy fan va länge sen ! : )

Hej !

Det var jättejättejätte länge sen jag skrev nu ! Jag har gjort mycket sen sist ! Tex varit på disco , ridit , varit på Ågrenska & varit på stan . Det var Broslättsdiscot. Jag var där med Linn , Mimmi , Mikaela , Mikaela , Ellen Cissi & en tjej som heter Tina. Många, hahaha ! Vi hade jättekul verkligen. Tina var jättesnäll! Vi har varit på stan jag  , Mimmi , Linn , Tina & Petra, det var kul ! Vi fikade, & gissa vad jag åt ? ; KLADDKAKA ! ;d Som vanligt. Men jag älskar ju kladdkaka.

Denna helgen ;

Jag har varit på konsert, Hardcore Superstar . De är ju så bra !!! I love <3 . Men H.E.A.T var förband, ändå bra!  han som sjunger i H.E.A.T är ju min kusin som nästan alla vet . ;d Det var 2 förband , H.E.A.T & ett annat som var svenaadåligt! Haha , men de var ju det ! ;d Men fy fan vad bra det var ! Sen på lördagen så skulle jag vara på Ågrenska klockan halv tio - tio tror jag det var. Men jag kom halv elva. :) På kvällen skulle vi gå på restaurang på Pizza Hut. Asgott! Det var jättemysigt . jag åt kebabpizza . Vi var där för att Sofia Fyllde 13, haha , grattis! <3 Sen åt vi efterrätt . Bekgisk voffla med jorrdgubbssås och något mer, haha mysigt! <3'

Hejdå ! <3

RSS 2.0