Segishelg.

Nu har vi flyttat för tillfället då bygget av huset har börjat ... Just nu bor vi i ett lägenhetsradhus, det är en 2 ½, lite trångt för fyra personer. Men det funkar i fyra månader.
I helgen var det Ågrenska! Det blev en jätteseg helg. Jag höll på att somna där jag satt. Haha ! (: Till slut på lördagen kom äntligen förslaget att åka in till stan och fika på kvällen. Vi hamnade på Capuccino. Myyysigt att gå o fika på kvällen!
Så blev min helg denna gången.
Imorron ska vi mötas 07.20 med skolan för att åka buss till Tjörn . Oops. Kommer inte orka gå upp då.

Hjärtat! (:


Mollie <3


Shorts.

Dom här vill jag ha!

Tjoo!

Hej! Äntligen en bra header! Amanda hjälpte mig & jag är jättenöjd med den . Tack!
Igår kom jag och Lisa på att vi skulle gå på bio och se Valentines Day. Den var jättebra! Rekommenderar! Vi var nära på att komma för sent. Haha. (:
Imorron ska jag åka in till stan och äta lunch med en kompis. Det ska bli så kul ! (:
Idag har Mimmi varit här, vi gjorde chokladpudding för 8 personer och vi var 3 som åt upp det , det var gott!! (:
Nu ska jag kolla på melodifestivalen !

dagens humör : Superglad!! (:

Bra fyra dagars träning :)

Hej! Bästa dagen på de här fyra dagarna jag tränat idag ! (: Jag hade inte så ont i knäna idag iallafall. Det var inte alls som igår, då jag bara grät för att det gjorde ont hela tiden. Så stolt. Men ändå så skönt att de här dagarna är över nu , oops!! :P För jobbigt har det varit !! (: Mycket träningsvärk. Haha. Men så ska det vara.

Dagens humör : Sådär.


Trött! (:

Move & walk vecka ...
= träningsvärk,
 träningsvärk
= ont överallt!
2 dagar kvar (:

Hjälp mig!

Hej ! Ännu en grej som gör min blogg tråkigare. Jag gjorde så att jag fick tillbaka den gamla typsnittet på min text. Jag försöke fixa till det, men vet inte hur man gör. Kan någon som vet hur man gör hjälpa mig ... ?
Idag har jag varit hos min busiga häst. Jag o Lisa släppte henne lös i en hage & tänkte att hon skulle få springa lite. Hon smet ut två gånger. Busiga häst. Idag ville hon inte samarbeta (: Haha. Hon har gjort det många gånger, men idag var första gången jag såg henne smita ut. Vi tänkte kolla om hon skulle följa efter Lisa, men Mollie gick åt andra hållet istället. Buuus!(:

Glad !

Hej!
Länge sedan jag skrev nu.
Det går bättre med knäna nu. Har börjat böja och röra på de lite iallafall. Har mest slöat & varit i stallet dom dar jag inte skrivit någonting. Var med Linn o Lisa & fika i fredags , på Hani´s, tror jag att det heter . I Mölndals Centrum .  Var i stallet igår o idag. Longerade Mollie båda dagarna i snön . Hon tyckte att det var så kul. Hon galopperade o bara sprallade runt i den tjocka snön, Haha, roligt att se!
Jag är apglad! Pappa o mamma har äntligen beställt resa till Thailand nu. Den 23/3 åker jag. Kommer hem 8/4. Kommer bli apkul! Lisa ska med. Vi ska till Khao Lak. Direktflyg dit och mellanlandning hem .
ÄÄÄNTLIGEN! Det ska bli så kul.  
Hejdå ! (: Wooohoo!!

RSS 2.0