Glaaaad & lättad!

Hej! Nu är jag gipsfrii! Så lättad! Var o tog bort det igår. Har varit ganska rädd inför det . Att det skulle göra ont o vara obehagligt. Vilket det gör och är. Efter 6 veckor i gips kan det göra ont och vara obehagligt att böja benen. Jag är livrädd och skakar när man ska lyfta mig. Men guuud så konstigt det känns att sitta i sin vanliga rullstol igen! Nu vill jag bara ha benen raka hela tiden, förut ville jag bara ha de böjda. (: Får väl börja böja dom lite i taget snart. Benen vill flyga upp & böja sig , då bara skriker jag. Någon måste vara beredd på benen hela tiden känns det som. Jobbigt. Igår var jag rädd hur det skulle vara att sitta i den "vanliga" rullstolen om det bara gjorde jätteont att ligga ner & benen flög upp. Men jag fixade det! Man får bara ta milimeter efter milimeter och böja de. Röntgenbilderna ser bra ut iallafall. Det är positivt (:

Igår var jag på restaurang, på fiskekrogen med Ågrenska. Sååå myyysigt! Skulle varit på Ågrenska idag också. Men eftersom mina knän gör ont så sket jag i det.
Imorron blir det shopping med Petra, kanske Lisa.
Och skola på måndag. Gå upp klockan 07.00. Varje dag!

Hejdå.


Ser lite annorlunda ut ! (:

Hej!
Ny färg på håret . Nämligen mörkbrunt & lite guldiga slingor. Väldigt nöjd!
Imorron åker gipset av! Så skönt!! (: Sen ska jag gå ut & äta med Ågrenska på restaurang. Denna gången ska min assistent med. Ska bli roligt att träffa alla igen !
Det blir skola på måndag med. Haha, om jag kommer upp klockan 07.00 då. Min gärna är lite lat just nu :P, den har inte jobbat så mycket . Det ska oxå bli skönt att komma tillbaka till det vanliga & att det här jäkla gipset ska av! Det kommer nog kännas lite konstigt att böja benen igen efter att de har varit raka i ett gips i 6 veckor , kan jag tänka mig.

På söndag ska jag åka Frölunda Torg & shoppa loss lite!
Ska bli skönt att kunna göra saker igen!

SUPERKUL!! :)

Hej!
Nu är jag 13 år . (: Det här fick jag i present :

Presentkort på bio

Biobiljetter

Guldpass

Presentkort på Bik Bok

Mp3 , walkman

Armband

2 st parfymer

Bra presenter tycker jag !

Nu är det bestämt att jag ska till Amanda. Jag ska sova där . Vi har bestämt vad vi ska göra , shoppa & gå på bio , och självklart flumma! Så som på Move & Walk i somras ;). Kommer bli sjuuukt kul!  Men det är svårt att andas när man skrattar så mycket som vi på Move walk, o våran tränare blev arg på oss :) .

Sjuuukt kul kommer det att bli! :)

Ni får ha det bra, så länge! :)


13

Hej. Dålig uppdatering i den här bloggen. Jag har inte haft något att skriva förrän nu & mormor är här!
Imorron fyller jag år.
Mimmi och Mikaela har varit här. Det var roligt att ni kom hit! Kul om ni kommer någon mer gång! (:
Ska nog till Amanda H i början av mars. Roligt! 
Bara 6 dagar kvar tills gipset ska av!! Ska bli så skönt! Lääängtar. 
(:
Ni får ha det så bra! (:


Rubrik saknas!

Haha. Ja, ja försökte skaffa mig en ny header, men det verkar krångligt så jag gav upp.
Det stämmer, bygget ska börja den andre februari . Äntligen. Det kommer ta ca fyra månader , då kan vi inte bo hemma. Men det får man väl ta.
Har faktiskt varit & hälsat på vännerna och skolan igen. Jag var där i en halvtimme, sen räckte det. Alla blev nog lite förvårnade när jag helt plötsligt överraskade dom.
Får jag bara fråga; vad tycker alla om den här bloggen, är det ngt som jag behöver ändra på?


Musik för att dämpa det onda, funkar toppen!

Hej!
Har nu varit på Östra fem gånger. Börjar bli rätt trött på sjukhus nu! Men det känns iallafall bättre nu, men inte helt bra än. Dom sågade upp det gipset jag hade på foten & tog bort det helt o hållet , vilket känns ganska skönt. Jag är bara livrädd för min vänsterfot . Den sover fortfarande & gör ont, man får inte röra den. Lyssnar på musik samtidigt som jag skriver, då tänker jag inte på foten.
Fick träffa en annan läkare igår eftersom min läkare har slutat.
Sedan den 29 då jag ska ta bort gipset ska jag även röntgas, o om höften ser bra ut då kanske jag får stödja på benet med en gång! (:
Det är Ågrenska den 29 : onde. Tänkte att jag skulle vara där på lördagen och sen åka hem samma dag . Men iallafall åka dit och vara med när vi ska gå på restaurang o fira min & Josefines födelsedagar.
Längtar efter kompisarna nu, riktigt mycket!
Jag har hemskola nu, inte så roligt ... men sånt är livet. Hoppas på att kunna gå i skolan efter att gipset har blivit avtaget. Hoppas verkligen det.
Hejdå!
Kram

: ) Hmmm, hänt ngt med min blogg?

Oops. Jag vet att min blogg är lite tråkig just nu. Jag råkade byta design. Kan någon snäll människa hjälpa mig att skaffa mig en fin header igen?
Imorron ska jag till Östra igen & såga upp runt hälen, för att se så att hälen inte är blå. Jag har varit där fyra gånger redan. :)
Idag var jag på kalas. Helt okej. Farfar fyllde år.
Om 12 dagar fyller jag 13:) Vill ha en mp3 & presentkort på olika klädaffärer, o kläder såklart ;)
Blev världens kortaste inlägg , det här. Jag har ingenting mer att skriva om idag. Ni får ha det bäst tills imorron, då tror jag att jag skriver mer.
Kram! (:

Musik o lite bloggande ...

Hej ! Inatt var en bättre natt iallafall, även om det inte var världens bästa. Jippie!
Vet någon hur man byter header? Isåfall kan ni väl lägga in en kommentar.
Just nu ligger jag på madrassen på golvet, heeelt uttråkad. Missade Let´s Dance igår, har precis kollat på det på datorn.
Har inte gjort mycket idag, vaknade 10.40.
Jossan var på My dog för några dagar sen. Vill oxå dit. 
Jag vill inte ha det här jäkla gipset längre. Jag bara orkar inte meeer! Har gett upp nu. När jag vill skrika håller jag inne det & tänker "jag orkar inte." Fattar bara inte hur det kan göra så ont.
Igår var min sjukgymnast o arbetsterapeut hemma hos mig. Till och med de sa att jag har haft otrolig otur med mitt gips. Jag fattar inte vad dom höll på med, de som gipsade mig efter operationen.

Igår pratade jag med Amanda Hellberg på msn. Hon ska köpa häst. En B-ponny. Hon sa att jag fick komma till henne när hon har fått den! (: Hon ville komma hit med! Jag påminde henne om "mongogula pallar" med. Våran tränare på Move & Walk råkade säga det när han skulle säga många gula pallar. Han kommer ju från Ungern o har lite svårt att uttala några ord ibland. Det var roligt!

Nu är klockan 00.06. Tror jag ska gå o lägga mig snart. Hejdå!

Ont, ont,ont !!

Hej alla! Min fot gör ont , jävligt ont. Det onda borde ha lugnat ner sig nu, men nej, självklart inte! Det har varit en hysterisk eftermiddag. Har bara haft ont. Jag orkar inte! När jag ligger bra, ska man upp o sitta igen, o äta. Folk frågar vad det är fastän dom vet att det är foten. Varför? Jag vill bara skrika för att min fot gör så ont, men då blir tycker folk att det är stressande så de säger till mig att bita ihop. Varför förstår folk inte?
Zirock , pappas häst har kolik och 39,5 graders feber, så pappa var tvungen att åka ner till åbykliniken med honom i eftermiddags . Han fick ha dropp. Och så blev jag mer ledsen för det förut.
Jag var uppe hos Mollie förut , men mockade bara, eller mamma mockade o Mollie , det matvraket åt som vanligt. Hon var inte speciellt social med mig. När jag försökte pussa henne så blev hon sur. Vad väljer en ponny, tror ni? Pussas eller stå o äta på en stor hög hö? En stor hög hö, såklart!
Sen blev det hem o lägga sig i soffan med en gång!
Hejdå!

Glad eller besviken?

Hej alla. Just nu vet jag inte om jag är glad eller jättebesviken. Jag fattar bara inte hur man inte kan komma & hälsa på när en person opererat sig? Men det har varit en ganska bra dag! Jossan har varit här. Vi babblade och åt våfflor, o bytte julklappar . Det var kul! (:
Just nu finns det bara en grej i mitt huvud, Thailand . Det är det enda jag tänker på. Längtar såå mycket!! Vi ska åka i mars, men pappa har inte beställt resa än.
Äntligen har vi fått bygglov! Jag tror att allting skulle börja den första januari.
 Igår red Ronja Mollie, det gick jättebra!! Mollie var snabb!
Nu ligger jag här med datorn i mitt knä o tv:n framför mig. Lisa o Gina är här. Hejdå , nu ska jag se på tv o Animal planet & Lisa ska sova här.

Nytt år! (:

Heeej! Nu är det nytt år! Hade ni en bra nyår? Jag hade det. Sköt inga raketer denna gången , inte förra heller. Min fot gör inte så ont längre. Mamma har kommit på att om man skakar mitt ben så gör det inte ont. Vi har fått låna en grej som vibrerar av min assistent. Det funkar väldigt bra. Kunde sova inatt! Äntligen!
Har hittat tillbaka till mitt Wii nu , det är det jag nu för tiden, det och datorn & tv:n , såklart. Imorron kommer Josefine till mig! Kuuul. Jag vet inte vad vi ska göra bara.
När jag tar av gipset, kan ni gissa vad jag ska göra då? Haha, surprise , jag ska SHOPPA!! :) Senare ska jag kolla när Ronja rider Mollie en stund, wiihoo! :)
Kram!
// J

RSS 2.0