LÖRDAG! + shoppingtime!

Hej!
Idag ska jag och en kompis och min assistent Alexandra shoppa på Frölunda torg. Hoppas på att hitta en orkesterjacka, och en dunjacka. Så måste jag hitta en present till Amanda också. Mkt shopping today!
Nu ska jag äta frukost. Kanske hörs sen

Ktam

Det blev skräckfilmstime förut ;).

Heeej
Jag och Lisaaa såg på skräckfilm förut. Kan rekommendera! - The blair witch project! Lääskig!

Innan det var jag uppe hos sötisen! Loveloveloveeeee!
jag hade ju matteprov today. I think it went well! Och nästa vecka är det höstloov! Wiiihooo...
På höstlovet ska jag på party. haha! Bowlingkalas hos Amanda Larsson! Blir nog kul.

Blir shopping i helgen också! Ska köpa present till Amanda... och en ny dunjacka till mig... och kanske en orkesterjacka också. Vi får se!

Bye

Seg kväll med musik!

Heeej

Sitter och lyssnar på musik på Spotify... idag har det verkligen spöregnat ute, så jag har bara tittat på tv och druckit varm chocklad. Ganska mysig dag faktiskt (:.
Imorron är det matteprov två... tror att det ska gå bra. Känns så.
Nu sitter jag snart påväg till skåne i bilen, och ska på Lady GaGa! Känns såå bra! så roligt!!

Hur mås det? (:

Jag mår iallafall som vanligt, heeelt okej. (:

Kraaameen

hemma från en ganska kul helg på Ågrenskaaa!

hej!! Det har varit en ganska kul helg på Ågrenska. Men alla var sjuuukt trötta... och förutom min mage som fortfarande gör ont :/. men, men....

En kul grej är att Funkisbyrån skickade ett mail och sa att de ska ha en medieevenemang tredje december. Och att bland annat H&M ska vara med där! Så sjukt kul om jag får chansen att vara med och ta bilder, förutsett om något företag vill ha med mig! (: Man kan ju alltid hoppas! :D

Saknar min buusigaa häst sjuukt mycket!
Lyssnar på musik... - Kings of leon - pickup truck. I recommend!

Nu hoppas jag att alla därute mår bra!

Ingen skola för mig...

Hej.
Idag blev det ingen skola för mig, har för ont i magen och mår illa.
Jag var hos läkaren igår och gjorde ett ultraljud på magen. Jag har fyra - fem svullna lymfkörtlar i magen, och det kan göra ont. Fast läkaren kunde inte avgöra varför jag har fått det. Men om jag får jättejättejätteont i magen igen skulle jag komma tillbaka.
Vet inte om det blir något med Ågrenska denna helgen heller;/...

Igår red Nathalie Mollie. Det gick bra, fast Mollie tyckte det var äckligt med regnet och ville gå in i stallet, och äta 8). Natalie ska med till stallet på tisdag också!

har ont i magen;/

Tjooo!
Har haft ont i magen sen i torsdags, så det är därför jag inte skrivit så mycket på sistone. Har varit på sjukhuset två gånger och kollat upp det. Första gången hittade de ingenting, men imorron ska jag dit och göra ett ultraljud på magen. Får se om de hittar något då?!
Har dåligt samvete för att jag inte har ridit världens bäästa Mollie på länge p.g.a magen. :( Men imorron ska hon få ridas av en tjej som går i nian. Hon vill hjälpa mig med Mollie! Det är braaa! (: Super!!

I helgen är det Ågrenska!! + att det är oktoberfest då! Jag vet inte vad jag ska ha på mig?...hittar väl något! (: Det blir nog kul!
Känner att jag är ' översocial ' idag. haha! Jag pratar jättemycket...
På söndag ska jag träna! Det ska bli kuul! Wet - vest!

Hugh, Johanna!

mysig kväll!

hej (: ....
Idag är egentligen min riddag, men idag kunde jag inte rida. Jag har sååå himla ont i magen. det gör ont och jag får kramper ibland... så det blev ingen ridning för mig idag. Tyvärr!
Mollie fick vila och ha fredagsmys istället, med mycket godis! (; haha.
Sen bakade vi muffins med choklad och jordnötssmör i med en glasyr på med jordnötssmör och choklad i också, och Idol :D. Muffinsen blev goda, men jättemastiga!
Kraamen och ha det så braa!

back again!

hej... :D
det har varit massor av plugg nu, massor av prov, så har inte kunnat skriva! Skriver mer när jag har tid :D

Kraaam

hej,hej, tjolahopp (:

Idag kommer Josefine till mig ju (: Det blir nog att sitta och prata bara! Som vanligt (;
Har redan varit uppe hos sötisen, men hon var ute i hagen... så jag borstade henne inte. Lite senare ska jag baka inför ikväll :D
Kraam

myskväll (: Snart blir det "inta soffläge - time!"

Wihooo. fredaaag (: Idag har jag ridit, fast det blev bara en kort stund today. Jag är såå sjukt trött. Haha. Nu ska jag äta middag. Det blir lax och klyftpotatis. Mums(: Det ska bli gott!
Sen efter maten blir det soffläge, godis och idol! MYSKVÄLL!

hugh!!

En ganska bra dag, faktiskt (:

Hej! Idag var det såklart skola. Jag hade engelska prov idag (: Jag tror det gick bra iallafall (: Sen var jag en stund hos bääästa häst.... Sen var jag hos Zirock. Han som är skadad. Han gick på gåbandet när jag kom, han går på det varje dag, 30 minuter. Duktig är han! Puss på honom! Han ser mkt gladare ut också!

Nu ska jag gå och lägga mig. Ni får ha det bra!
Kram (:

Hej

Ska snart gå till skolan, men hade lite tid över. Idag efter skolan ska jag upp till Mollie! (:

Vi har fyra prov på två veckor nu tror jag. Biologi, engelska, SO och matte. Engelska imorron. Hoppas att det går bra!
Men ni får ha det bra.
Hugh

TJOOO!

Hejhoppgummiplopp!
Det blev inget bad igår ;/. De hade upptäckt en spya i vattnet... hur äckligt är det inte?!
En ny assistent har börjat. Hon verkar jättebra! Hon har gått bredvid några dagar och idag började hon jobba själv. Hon var med idag när jag red. Jag red barbacka. Det gick jättebra! Mollie var jätteduktig (:

Jag kan inte fatta att hon är samma häst som hon var när jag fick henne; hon stegrade sig och var vild, helt enkelt. Hon är underbar!

Jag har hittat en jacka som jag vill ha på Lady GaGa!

www.hm.com/se/#/fallfashion_10/ (:

Kräftskiva.

Heeej (: Kräftorna idag var goda. Men innan det var jag uppe i stallet! Det blev en spontanridning today. Red barbacka! Gick jättebra! Så nu är jag mätt, när jag har smällt i mig kräftor, godis, snacks och glass. Imorron tror jag att jag ska åka upp till stallet och sedan klockan 17 - 18.00 ska jag simma wetvest.
Då har man en vest på sig, så man står upp i vattnet och så springer man i vattnet. Inte så roligt, men det är bra. och jag hoppas att det går bra med.
Men nu ska jag gå och vara social med dom andra. Kram!

Love music

Heeej (:

Idag har det inte hänt mkt ... bara skolan! Sen har jag bara varit och mockat hos min bästaaa! Har ingen assistent nu, så jag sitter bara här och lyssnar på lite glad musik!

Nästa helg ska mamma och pappa på fest och då tänkte jag och Josefine att hon kanske ska komma till mig på kvällen, på middag! Isånafall blir det nog tacos och en god efterrätt. Gott!
Imorron ska vi ha kräftskiva hemma hos mig. Och på söndag ska jag simma wetvest (:

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik... Men hoppas att ni mår bra! Om det är någon som läser här? :D
Hugh

RSS 2.0