Ska SNART plugga :)

Hejhej! Ska plugga snart. Haha! Ska bara skriva ett inlägg här först...
Jag måste berätta ; Igår på biologin skulle vi klippa upp en fisk och plocka ut inälvor och sånt. Jag mådde as illa... jag var tvungen att gå ut. Den lukten också!! Det var såå äckligt!

För några dagar sedan hade jag prov i spanska och matte. Jag fick 23/ 25 på matte! Jag trodde verkligen inte det! *Nöjd* Haha! Jag fick 58/ 70 på spanska också! (: Wiihooo!

Idag var jag uppe hos bästa Mollie! Jag och Lisa körde på slingan. Mollie var jättesvettig efter. (: Love her! Pusss!
Måste PLUGGA nu. Vill intee!
Hugh

28/9....

HELGEN

Tjoohoo alla! Nu kan jag nog hinna skriva lite mer idag.

I helgen var jag på Ågrenska. Det var ganska kul.
Vi var på restaurang på Hotell heden Liseberg med hela ågrenska. Runt 20 stycken, med personal. Det var på lördagen...
på fredagskvällen bakade vi kladdchokladmuffins och gjorde scones och kolla på idol. Jättemysigt var det! Natten fredag till lördag gick inte så bra... ingen nattpersonal kom. Jag hade kramp i mitt högra ben, och det blev värre för att de inte kom. Men de höll ju på att hjälpa andra.
De sängarna där är rätt hårda också ;/. Så Lördagen till söndagen fick jag byta rum som hade en mjukare säng... så det var ju bra!

IDAG


har jag inte gjort så mycket. Bara vart uppe i stallet och mockat åt min sötis. Kollat på Idol har jag också!

Allt för idag. hugh! (:

Dålig uppdatering ....

Hej! Idag har det varit en dålig dag. men jag har iallafall ridit idag. Det gick braa!! Har ju världens bästa häst! Älskarälskarälskar Mollieee! (: skriver mer snart.
Kram

Först Molliie, sen en stund på stan.

Tjoohoo! Idag hade jag tänkt att rida, men det blev inte så.
Det blev att åka upp till hjärtat. Och efter det en stund på stan. Jag vet min outfit på konserten. Jag ska antagligen ha ; Svarta byxor med hög midja och ett vitt eller svart linne till byxorna. Så lägger jag till smycken och sånt (: I think it will be good!

Jag ska rida imorron istället. Wiihoooo! Det blir antingen i ridhuset, om det regnar. Och om det inte regnar blir det i paddocken. Ska bygga en bana att rida. Sen ska vi hälsa på Zirock, pappas häst som är skadad just nu. Han har flyttat till ett annat stall ett tag, men han kommer tillbaka när han mår bra igen. I stallet där han står nu, går han på skrittband 20 minuter 2 gånger om dan.
Sen tror jag att Linn skulle komma och hälsa på (:

Vi har beställt resa till Thaaailand nu!! Vi åker den 8 februari och kommer hem den 25 februari! Såå himla skönt! :D Nu ska jag lägga mig i soffan.

Kraaamen

sjuk...

Hej! Jag är sjuk, det är därför jag inte har skrivit mkt. jag blev sjuk i tisdags på kvällen. Igår frös jag nästan hela dagen. Men jag låg framför tvn hela dagen. Mår bättre idag iallafall! Hoppas på att kunna gå till skolan imorgon.

kram

Inte mkt att göra

Hej! Idag slutade jag 16.00 så har inte gjort så mkt.
Har varit hos världens bästa häst! (: Det är allt jag har gjort idag! + Skolan...
Kram

Hej

Haft en dålig dag idag, så skriver inte. Kanske skriver imorron!

Faaaaaan! :(

Orkar ni höra?
Vaknar med ett ångestanfall... Kmr försent till skolan. Fick berätta för min spanska - grupp vad en CP - skada är. Börjar gråta! Fan! Alla blev tysta. Det var en som sa det, det var därför jag fick berätta. Skulle rida efter skolan, och då kommer en mening som gör att jag känner mig ivägen och att jag känner mig kränkt. Heeelt slut på energi. Orkaade fan inte rida. Känner mig värdelös.

Heelt värdelös dag! :(


Saknar min älskliing som iallafall fick bli rycktad idag. PUSS PUSS!!! MOLLIIEEEEEE

segdag nr 2.

hejsanhoppsan!

Idag har jag bara slappat. Men jag red faktiskt! I en halvtimma - 45 minuter. Har ridit fyra gånger denna veckan.

Mollie has a super big spot in my heart!
And that part will always be her! The world´s best!


Efter ridningen idag spelade Ronja match, jag var och tittade på henne.

That ´s my day!

Segdag

Idag har det inte hänt mkt ;). Har bara vart 2 korta svängar uppe hos Mollie. Sen en kort, eller inte så kort stund på klädkällaren med mamma. Köpte fyra par leggings, bara vanliga svarta tunna. Och ett par jeansleggings som ser ut som jeans.

Idag kommer Mia, Magnus och Hugo hit på middag... (:

Hejsvejs! kram!

3 september 2010

tjoho! Idag har jag ridit, men först var det skolan. Skolan var väl lika "rolig" som vanligt. Haha! Slutade tidigt idag, 14.05. Efter det åkte jag, Lisa och Alexandra upp till stallet. Det gick bra att rida idag. Red i ungefär 50 minuter. Mollie var duktig! Sen efter ridningen kom hovslagaren upp till stallet och verkade Mollies hovar. Hon hade jätteont i sina hovar. :(
Mollie har fått två nya grimmor och ett nytt grimskaft sen sist jag skrev, en i läder och en beigebrun vanlig! De är jättefina.

Vi får se vad jag httar på i helgen!? Mer än att vara uppe i stallet hos älsklingen, såklart!
På tisdag blir det iallafall stan direkt efter skolan. Kanske blir en macka eller en sallad eller ngt. Jag har godis-STOPP så jag får inte äta ngn glass, godis eller kakor och sånt. Jag har slagit vad med Alexandra, hon har också godis-STOPP. Och om vi bryter mot reglerna måste vi lägga 10 kronor i en burk, så ska vi göra ngt roligt för dom pengarna sedan :)


Bye.

RSS 2.0