hemma :(

Hej! Nu är jag hemma från en underbar resa i Thai med roliga folk! vi var på två båtutflykter med snorkling och bad! Det tog ganska lång tid att komma till självaste hotellet på Koh chang, det var först flyg från Bangkok till Trats flygplats, från Trat ta bil till färja och ta bil till hotellet... men Koh chang var jättebra, bästa stället vi har vart på.  Hotellet var jättebra, precis vid havet och på gatan fanns det shopping med lite annorlunda saker att shoppa. Det blev massage ca varannan kväll!
Alla restauranger låg på stranden, så vi satt på stranden och åt varje kväll, mysigt!
Det var verkligen stekande sol en dag med inga moln på himlen alls. Det absolut skönaste är när det är sol, moln och lite fläkt på himlen. Men det andra dagarna var det mest sol och moln. 
Shakes och milkshakes och en och en annan melon och ananas, och såklart glass blev det också!
Båda fygresorna gick bra. Ville inte alls åka hem när vi skulle.
Vill tillbaka!
UNDERBAAAART!! :)

THAI!!

heeeeeeeeej! :D Nu är jag här! 35 grader och sol! Så himla fucking härligt!
Skriver mer när jag kommer hem!
kram

helg!

hej! Denna helgen har varit lite sådär faktiskt än sålänge.. men det blir nog bättre sen!
Idag har jag varit uppe i stallet, vi skulle egentligen kört upp Molls på sin lilla minisemester, men det blåser storm här idag. Så vi får ta det imorron istället. Packade alla hennes grejer idag, bara.
Ikväll ska jag, Alex och Ronja på restaurang, det blir nog Stensjön. Det ska bli tevligt!

Har faktiskt börjat packa till Thailand. Mycket kvar... men ändå!

Imorron ska jag ha massa elektroder på kroppen. Det ska tydligen minska mina spasmer. Det går till såhär, som jag har fattat det ;
Eftersom jag är spänd i musklerna, till exempel så böjer jag mina armar lätt, och den muskeln har en "motsats" kan man säga... man sätter elektroder på motsatsen så att den börjar jobba. Och det ska tydligen minska spasmerna. Eller inte vet jag? jag får väl se om det är så bra som alla säger. Min kompis har testat det iallafall och hon säger att hon tycker det är bra iallafall :) Imorron får jag se! :) Ska bli spännande

Hejdå!

nya inköp...

tjooho! Idag har jag storshoppat för presentkorten! Det blev ett puder, mascara, en sjal och en klänning som är jättefin!!
Bilder på inköpen kommer! Jag LOVAAR!

tjooooho!

Hello! Helgen har varit tummen upp! Tjejmiddagen blev lite stel i början..men blev verkligen trevlig sen! Gästerna fick lite bål när de kom. Maten och efterrätten var kanon. Jättegott!
Tack för det fina presenterna med! Super!
Tack!
Jag fick ; Bath, 1000 kronor
200 kronor i presentkort på Kicks
100 kronor i presentkort på glitter
Ett "Ugglehalsband (jättesnyggt!)
Ett armband (jättefint!)

Idag har jag klippt mig! Rak lugg! Jättenöjd verkligen!
Det är ju en vecka kvar till värmen idag! Så imorron tänkte jag åka till Frölunda torg och shoppa lite för mina presentkort. Jag har lite prioriteringar som jag måste köpa. på Kicks måste jag köpa puder och en ny mascara!! Sen tänkte jag på New Yorker och kolla ifall jag hittar något där, typ ett par coola solglasögon eller något. ;)

På söndag ska jag satsa på att gå på bio med Lisa och Ronja, fast det vet inte Ronja om än. Ska ringa henne sen. Vi fick det i födelsedagspresent av Lisa att hon ska bjuda oss på bio någon gång. Och då tänkte vi att det kanske skulle funka innan Thai! Så det ska vi satsa på!
I helgen ska Mollie åka till Lerum. Hon ska bo där tills jag kommer hem från Thai. Under dom två ½ veckorna får jag hjälp att mocka och att sköta om henne, och det finns säkert någon snäll liten människa där som vill rida henne också! :)
Självklart kommer jag sakna henne sååå himla jättemycket, men jag tror och hoppas att hon kommer att trivas där jättebra!

Bye!

RSS 2.0