En stund på stan ;o)

Hejsan hoppsan!

Idag var jag inne lite i stan med mormor, mamma, pappa, morfar, Ronja och min assistent. Först fick vi för oss att vi skulle åka Paddan, en liten båt, som går i ngn liten kanal. Det kosta 200 kronor per person. ASdyrt! Så vi gick ur den långa kön och gick och letade efter ett kafé eller någon restaurang som vi kunde äta lunch på! Hamnade på Cappuchino. Jag åt en god Paninimacka med kyckling och mjukost på, grillad! Sjuuukt gott!

Sen efter en stund på staan så åkte vi hem och färgade håret! Så nu är jag mörkbrunhårig istället! (: Sjuuukt bra blev det!
Om ngn vill se lägger jag upp en bild såfort jag tagit bilden! :D
Så har min dag sett ut... hoppas att ni mår bra! (:
/ Kram Johanna!!

Hejsansvejsan :o)

Hej!
Har inte så mkt att skriva om idag ;/... men jag kan skriva lite endå (:


Idag har jag faktiskt inte gjort någonting. Jag har bara varit med mamma och handlat lite...Vi köpte hårfärg då, så jag kan färga håret imorgon eller på söndag ;). Jag är trött på mitt hår, men det ska det bli ändring på.
Sen var jag en stund hos Mollie. Jag lät henne stå och äta vid höbalen idag. *Lyx*! (:
Det har varit superregnit idag så det har inte gått och göra så mycket.

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik(:

Det får bli dagens inlägg! :)
Bye

BESÖK

Hejsansvejsan :o)!

Idag kom mormor ner ifrån Trosa, en liten ort som ligger utanför Stockholm. Hon är här tills på söndag! Och på måndag ska jag och Josefine ha en heldag och bara ha det kul! Sjuuukt najs!
Kram Jojo!

SOL!

Hej (:
Idag har jag bara slappat... med en liten ridtur. Nu i sommar har jag bara druckit milkshakes, ätit glass, gått på Liseberg, solat, grillat och ridit(: och mer såklart! Det Har varit en slappsommar! Jag gillar sånt! Den 27 augusti ska jag och Mimmi på Nrj in the park på Lisebergs stora scen! Någon mer som ska dit? Det hade inte skadat om någon mer vill med, för mig iallafall. Om någon har lust kan ni väl bara säga till på ngt sätt?
Idag har en galoppjockey ridit Mollie innan mig. Hon fick inte göra som hon ville kan jag bara säga. ") Sen red jag och det gick inte riktigt som jag hade velat... tyvärr. Men, men.

Imorgon ska jag träffa Josefine för första gången på hundra år. Det ska bli jättekul! Kanske ska äta tacos med henne på kvällen, jag vet inte... Men jag hoppas på det (:
Funkisbyrån hade inte hört av sig när jag mejlat de för ett tag sen, så mamma ringde idag igen. De hade tydligen semesterstängt till 2:a augusti, så jag ska ringa om en vecka. Då får jag äntligen svar på vad som är fel.

Vi siktar på att åka till Thailand 2 veckor på sportlovet igen! Wiiihooo! Denna gången med Min kompis Amanda Larsson som också sitter i rullstol, och hennes familj. (:
Till Hua hin i närheten av Bangkok denna gången! (:

Just nu sitter jag inne och lyssnar på min nya "Sommar 2010 - spellista" på Spotify.
Hejdå!

19/7 - 10

Hej!
Ville bara berätta hur dagen har varit & säga hej. Hahaa! Dagen har varit helt okej faktiskt... Jag har varit och kollat när Ronja spelat Gothia, Det blev 0-0. Sen körde jag Mollisen på slingan , det gick bra. Hon har ju inte blivit körd på ca 1 ½ månad så att man kan ju inte förvänta sig så mkt...
Jag mår bra förövrigt! Och längtar till november!!


Pöss

Jag ÄÄR lycklig!

Hej!
Om ni undrar varför jag är SÅÅ lycklig är det för att jag, Ronja och en assistent och mamma ska till Malmö i november. För att jag, Ronja och en assistent ska gå på Lady Gagakonserten den 19 : onde!

Wiiihooo! Taggad som in i... nu ska man bara vänta.

Jag fikade med Linn och Tina igår. Tack för den trevliga stunden! Det gjorde så att min dag räddades lite grann!
Tittade på Hitta Nemo igår, jag hade faktiskt glömt av hur bra den var! Den är ju jätterolig. Fastän jag slömrade till lite. Menmen... det är väl inte meningen att jag ska kolla på film. Hahaha!

Jag red Mollie idag! Min bästaste älskling... hon är sååå duktig och framförallt lugn. Mitt lilla vilddjur som hon var och nu är så lugn. kan inte fatta det
Puss

Nytt hus, lite rörligare!

Tjohoo!
Äntligen är huset klart! Ett gammalt hus som ändå är nytt. Perfekt! Hiss till alla plan, elektriska dörrar, toaletter som är anpassade! Och ett modernt hus! Nu står det bara massa lådor över allt. Mkt grejer! Men det ska fixas! Har fortfarande inte börjat och packat upp grejer i mitt rum än, har inga garderober, jag ska ha pappas och mammas gamla och de står fortfarande kvar i källaren. Men jag kan åka till alla våningar!


Amanda. H hjälpte mig att skicka in bilder till Fukisbyrån. Det är en modellargentur för rullstolsburna, eller bara om man har ngt slags av handikapp.
Såhär går det till: Man går in på www.funkisbyran.se och klickar på "modeller" som är en länk där uppe, sen klickar du på länken "anmäl dig här". Sen så fyller man bara i namn mm och skickar in fyra bilder på sig själv och skriver om sina intressen, sina tidigare erfarenheter och det kan vara bra att skriva om varför du skulle få bli modell för Funkisbyrån.
Sen så tror jag att de ringer och berättar ifall du får bli modell för de eller inte. Och när du har skrivit i alla uppgifterna så får du en automatisk inloggning.
Jag skickade in bilder och det stog skickat, men när jag skulle logga in med min inloggning stog det " lösenordet och användarnamnet är felaktigt. Så jag måste ta nya bilder och göra om hela grejen. Menmen!

Och på midsommardagen blev jag förföljd av en gubbe i 60års-åldern... Skitäckligt var det! Så jag lämnade ett förhör hos polisen, så var han fast! Haha, gubbjävel!
Nu ska jag skriva de dagarna jag hinner!
Puss

RSS 2.0