Suuurt!

Hej på er.
Nu har Östra sjukhuset skickat hem ett papper där det står att " Avdelning 326 inte får besökas" och att man bara får ha typ en förälder " med sig " på sjukhuset .
Så Suuuuurt verkligen , att inte ens avdelningen får besökas! ;( På grund av smitterisk av influensan. Jäävla Skit.. Videocall.., videocall.., videocall! :) Lääängtar! Så sköönt att bli av med smärtan & THAIIIILAND. Wiiihooo! :) Ska se om my dad kan börja leta idag! :) Hoppas det! :) Vill inte vara i Sverige och slippa vintern.
Nästa helg är det Ågrenska , eller denna helgen som kommer. Då ska vi shoppa:) Det ska bli så kul! :) Julklappar tror jag att jag ska köpa. Vad ska ni göra i helgen ? Och vad har ni gjort i helgen ?
På onsdag ska jag se Twilight med Lisa. Sabina kanske också ska vara med. Hoppas det! :) Jag hoppas den är bra, det tror jag. Lisa gillar den ;)

Kramar ! :)

Helt enkelt roligt.

Igår var jag på fest hos Amanda . Det var såå himla roligt. Igår kom jag på att jag gillar faktiskt potatissalladen som man köper, den är ju faktiskt ganska god. Dansade också, kanske skulle börja dansa igen? ;) Med Amanda kanske. Vi åt godis och glassbuffé. Så mycket godis och glass. Gott. Jag var hemma ca 22.00 och då var mina tre kusiner Agnes, Elsa och Helga hemma hos oss. Lång bilväg ända ifrån Skåne till mölndal. Träffar inte dom speciellt ofta så det är kul. Idag har vi varit på Jul På Liseberg. Myyysigt! Jag gillar det iallafall. Just det. Det höll jag på att glömma. Har vart på en smyckesaffär idag också . Mycket bättre en UVX. Där var det att man kunde köpa pärlor så kan man göra sina egna smycken . Bra julklappar!;)

Jag kanske är för trött för att skriva?! Ska nog gå och lägga mig nu.

P.S. Amanda . L , du kanske vill gå på Jul På Liseberg some day? Hade varit Nice. =)

Feeest ! :)

Hej :) , Nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag är FÖRKYLD nu igeeen ! Skulle sett Twilight , men jag hinner inte det nu. Sega bort tiden. Red idag , det gick ganska bra faktiskt. Imorron så ska jag och Lisa på fest hos Amanda i Olofstorp !! Det ska bli så kuuul! Hon fyller 15. För några veckor sen var jag och Petra i stan och letade efter något glittrigt;) . Hittade en top och den ska jag ha på mig imorron. Den är så fin! :D Hoppas verkligen att det blir kul imorron ! Vad ska ni göra imorgon då ?


liite bilder här :)


: )


Underbar helg!

Hej:) Det har vart en underbar men flummig helg! I fredags var ju jag och Petra , Linn och Tina på restaurang Cincero. Tina har ju fyllt år. Det var mysigt. Jag åt någon pasta med mozzarela och parma i. Nice! På kvällen så gick Petra hem och jag , Tina och Linn hämtade Mikaela som har jobbat lite extra hos mig. Vi hyrde film. En skräckis. Drag me to hell , Men vafan jag såg inte hela. Tröttisen somnade, som alltid! Men jag hinner typ aldrig kolla klart på en hel film, KATASTROF ! :) Sen så kom Linns kusins lilla staffvalp upp och hälsade på en liten stund, Doris, heter hon! Gulligt namn! :) Sååå nästan 'ihjälpussad' . :) På Lördagen så kollade vi på en film som heter Holiday och åt frukost i sängen . Den lilla valpen är så jätteivrig, så när hon och deras andra hund Elsa kom upp på morgonen efter satt jag i sängen. Hon välte mig nästan för att hon pussade på mig så mycket och eftersom hon är en liten valp så bet hon nästan i händerna på mig. Men hon är så söt:) . Elsa satt i mitt knä och nästan slickade upp mig! Knähund! Hon flyttade nästan inte på sig, utan där skulle hon sitta! Petra kom till Linn 10.15, vi åkte från Linn 11.30. satt lite vid datorn när jag kom hem och lite senare åkte vi upp till Mollie i stallet.
 Körde Mollie tre varv i sanden på styrkebanan , piiiigg! Eller iallafall dom två första varven + hemmåt. Det tredje varvet låtsades hon att hon var trött men i själva verket är hon ju brunstig. När vi skulle sela henne och sätta på svanskappan tog hon ett skutt på gången och ville komma undan genom att ställa sig upp. Jag kunde inte köra då tummarna var heeelt "nollställda efter att jag och Lisa smörjt alla grejor.

Rolig helg:)

Massor av kramar från J :)

ÄÄÄNTLIGEN! 16/17 december:)

  • Operation 17.
     
  • Inskrivning 16.
  • Gips i minst 6 veckor.
  • Hemskola ca 3 veckor.
  • Massor utav kladdkaka och godis.
  • Besök.
  • Film och spel. Glass.

:) Toppen ! :)


Mina älskade , älskade vänner! :)

Hej vänner! :)

Nu har Mollsan fått sitt selunderlägg ÄNTLIGEN . Haha! :)
Och jag saknar Linn jättemycket fastän vi träffades för ca fyra dagar sen, och Tina såklart;) Tina har jag ju nämt förut i ett av de förra inläggen väl? Tror det. Men iallafall så ska jag träffa de imorron! Tina fyllde år 11/11. Grattis :) Så vi ska ut och äta på en Italiensk restaurang på Linné, wihoo! Sen ska både jag och Tina sova hos Linn. Fyfan vad vi ska flumma! ;) Men jag har redan köpt present till Tina, hoppas att hon gillar den bara! ;) Vi ska vara på restaurangen klockan 20. Linn och Tina kommer hit innan och gör iordning sig. Det är Petra som jobbar! Så det blir sååå nice! :) haha, FF med! Ännu niceigare ! :) Linn ska även vara med i skolan på tisdag. Lisa, Petra och Christine är på kurs så hon jobbar lite extra, so good. När vi ska ut imorron så ska jag ha min nya tröja från Gina med guldgrejs på , äntlingen. Skulle ju ha den för första gången på Amanda . L:s 15årsfest, men jag ångrade mig , jag ville så ha den på mig NU ! :) It´s very much pretty. Men jag ska ha den på Amandas 15årsfest med såklart. Men över till imorron igen . Jag LÄÄÄNGTAR SÅÅ! ;)

Tack alla vänner att ni finns och är stöd när det behövs.

Kramar / Jojo:)


tvtajm:)

Heej! Just nu sitter jag och Lisa bara här och kollar på teve, låt den rätte komma in. Canal+ first. Och äter godis! Idag har jag vart i stallet och kört Mollie. Hon var pigg och jättesvettig! Så vi schamponerade och duschade henne efter. Så nu är hon inte dammig längre. :) Tills imorgon på morgonen iallafall, då släpps hon ut i hagen och hon kommer garanterat att RULLA sig och då bli smutsig IGEN ! Nu har Mollie rena grejor att ha på sig igen iallafall. Har smörjt och gjort rent dom idag ÄNTLIGEN. Hon ska bara få ett nytt seleunderlägg i julklapp fast tidigare tror jag nog;) , det är såå jävla smutsigt! Så det måste hon verkligen ha! Men hon har lite sämre kondition nu. Det märktes när vi körde henne. Ska försöka köra henne en dag i veckan så hon får springa av sig lite. Men hon var jätte jätteduktig idag iallafall! Igår var Josefine i stallet och jag red. Det var jättekul. På kvällen sen var jag , pappa, Lisa och Ronja på hockey. Det var kul, fast Rögleklacken var jobbig ! Jag var hemma hos Josefine i förr går , vi åt tacos . :) GOTT! :)

Hejdå! Kramar Johanna :)

Vaccinationen , Sitter här hemma bara för den .

Heeej ! Idag är jag hemma för att jag är sjuk. Jag tog svininfluensvaccinationen igår. Tror att det är den. Vaknade med sprängningshuvudvärk inatt så jag fick vara hemma idag. Jag tror även att jag hade lite feber. Men det blir nog inte så långvarit, hoppas jag inte iallafall. : ) Men jag missar ju första gången på Franskan!

Vad har ni gjort sen sist ? Just det, jag sa ju att jag skulle på disco. Jag trodde att det skulle vara kul , men inte.
Sa jag att Jag har slutat med Farmville? Men jag spelar ett annat spel på Facebook nu, Happy Aquarium. Man har ett akvarium som man städar, köper fiskar, ger viskarna mat och spelar ett spel med fiskarna.
För alla er som inte vet; Jag ska oppereras i December. Höften. Har haft ont i ett år nu. Och har väntat fem månader på oprationstid nu Seeega ; P. Det ska faktiskt bli skönt! Men jag kanske kommer bli sängliggande en och en halv - två månader. Så ska ha hemskola. Buu ! Så ni får komma hem till mig med en kladdig kladdkaka & massor utav gooodis! ; ) Vill ha opprationstid nu, så att pappa kan beställa reesa till THAAAIIILAND ! ;D

Och förresten så gjorde vaccinet JÄÄÄTTEOONT verkligen!! Det var den värsta sprutan jag har tagit. Haha :) , Näääj, den kändes nothing! så ni som är rädda för att det ska göra ont, ni behöver not vara rädda längre , jag lovar!

Hej då . Kram Yooooe! :)


RSS 2.0