plattan är borta!

hej! Nu är plattan i höften borta! Det tog 1 ½ timme att ta bort den. fick smärtstillande, morfin så jag blev alldeles groggi... sov över en natt på sjukhuset, men nu är jag hemma igen så det är skönt!
Läkaren tog borttyp hela ärret för att det var så fult...så nu kommer jag få ett nytt ärr! :)
Ska på återbesök om tre veckor!

Idag har jag varit på Ågrenska under dagen och chillat på kexet, haha!
hejdå!

det kanske börjar bli liiite vår!? I hope so!

hej! Nu har det börjat bli liiite sol här på dagarna, lite varmare och lite skönare...solen värmer lite och man kan ha solglasögon på sig. Liiite vårkänsla har jag i kroppen, och jag känner på mig att det är nu våren håller på att ta sig till Mölndal! om inte annat kan man ju alltid hoppas...

Timmarna på Modellhouse gick bra. Det blev många bilder och mycket fina! Jag kanske slänger upp en lite senare... Det var jätteroligt! Man kom dit, blev uppropade och mejkade, fotade, fick titta på dom fina bilderna efteråt. Hela grejen kanske tog 2-2½ timme. Sen så var det att köpa bilderna som var det dyra... vi köpte hela paketet med 207 bilder eller vad det var, för 4000, vilket jag tycker är värt när du får professionella bilder! men man behöver ju inte köpa alla bilder heller, såklart! :)

Sen igår red jag! Det gick jättebra! Men nu får jag ju inte rida på två veckor pga the surgery! Så det är lite synd! ;(menmen... blir av med plattan iallafall!

A good day!

Tjola! Jag börjar med att säga ; ja... jag ska bli bättre med uppdateringen!
Idag har vart en bra dag med släktkalas hos min faster, hon fyller 31 imorgon! Grattis! :)
Och imorgon ska jag, mamma, Ronja, och Alex (assistent) till Modellhouse och bli mejkade och ta professionella bilder av en fotograf. Det är gratis, och man kommer dit och får make up, fixar håret, (det gör man själv dock), och blir fotad av en fotograf! Kul! :) Fast Alex blir inte fixad och fotad...,

Jag har äntligen fått min tid för att operera bort plattan i höften! Det ska bli jätteskönt, för den gör ont! jag gör det på torsdag, den 10:de, men det är inskrivning på östra på onsdagen dagen innan, då jag ska röntgas m.m. Jag räknar med att få sova kvar en natt, men det är det värt! Jag behöver inget gips, för hade jag haft det, hade jag nog inte opererat bort den. Vill inte göra om den förra operationen! Never....!
Bye

RSS 2.0