idag, roligaste dagen på länge! Tjohoo.

Idag blev det stallet efter skolan. Det var kul. Ronja skulle rida. Ellen & Cissi träffade Mollie för första gången & fick till & med rida lite. Mollie var jättepigg idag! Så först red Ronja i typ 35 minuter, sen red Cissi i typ 10 minuter en kvart & till sist Ellen. De tyckte hon var jättepigg, och hon var svettig redan innan Cissi började rida. Ronja Bara Galopperade runt & runt. Ellen smackade på henne som bara den! Det var nog kul tyckte Mollie. Sen duschade vi av henne. Och sen fikade vi . Roligt! Hät kommer lite bilder på Mollie. Men inte från idag .

PussHejs' <3 .

P.s. Imorron ska Mimmi sova över här, fyfan vad kul! <3'
Rolig dag!


:d

Hej! Nu har jag inte skrivit på så länge. Men jag har inte hunnit. Och hoppas verkligen att ni inte har saknat mig. *Blink,blink*. Jag har gjort massa saker . Jag har ; vart på bio, vart i stallet, vart i stallet & ridit, vart på läger & mer .. , Jag gick på bio med Linn och såg Prinsessa. Den var jättebra , men Linn tyckte att jag bara åt godis hela tiden och inte tittade på filmen så mycket :D , hon tyckte att jag smaskade så mycket när jag åt godiset.
Hon började skratta åt mej . Jag åt henne. Linn, det var kul att flumma loss med dig igen! :D Haha.

Sen på lördagen åkte jag ut till Ågrenska, vi typ gjorde nada xp .. men nästa helg när det är Ågrenska , ska vi äta på restaurang för att Sofia fyller år ! <3 ;p

Okej , Rolig helg iallafall! ;p

Vad är det som är svårt att fatta?

Ingen fattar hur det är att sitta i rullstol, ingen fattar hur det är att ha en cpskada. Alla tror att det är så himla lätt hela tiden, alla tjatar på en att man ska göra det & det. Jag vill oxå kunna springa, kunna vara hemma själv, jag vill oxå kunna vara ute själv, kunna vara helt vanlig! Inte ha en vuxen som ska titta till en hela tiden. Ingen fattar hur det är. Alla tjatar om; jag skulle oxå vilja ha en permobil. " Amen sitter du i en sån hela dagarna så är det inte speciellt kul . " Fatta någon jäkla gång! Jag har inte valt det här livet själv, kan någon fatta det någon gång? Jag vill kunna vara som mina vänner, helt vanliga. Inte ha någon som ska säga till mej vad jag får göra & inte. Hoppas någon fattar hur svårt det är nu, är jag lat om jag ligger på Move & walk i fyra timmar, fyra veckor nästan varje dag & kämpar? Jag vill kunna gå, gå, gå! Jag önskar att jag kunde visa alla hur det är & sitta här i denna rullstolen. Men det kan jag inte, hur ska jag då kunna visa så att ni förstår? Jag hade velat visa er. Men jag vet inte hur? Tack till alla mina vänner som gör mej glad! Hoppas ni har fattat nu?!

& tro mej , det är svårare en vad ni tror!


;)

Hejhej igen ! Jag var på Liseberg igår! Kul, Jag var där med Ellen, Cecilia, Johanna, Mimmi & Lisa. Kanonen ni vet ! ;d & Balder då oxå , men Kanonen är ju så kul! Nu kan jag entligen åka allt på Liseberg. Wohoo! Jag har guldpass med så jag har varit där kanske 7-10 gånger i år ! ;d

Idag, Sushi med Mimmi & Ronja! Det blev en tröja bara sådär med! Gina, vetni. ; p !
Nu sitter jag här & gör ingenting, har bara jättetråkigt! Mimmi var tvungen att åka hem ;/ ..Så nu vet jag inte vad jag ska göra precis, Men jag får väl hitta på något snart!
PusshejLeverpastej. Kanske kommer hit lite senare igen, vi får se! : )


Blandat : )

Hej!  Har inte bloggat på ett tag nu. Men jag har inte haft något att skriva. Men vad har jag gjort? Jag har ridit , Vart med vännerna , vart på Liseberg! Hoppas att ni har gjort något kul!?

Vad gör jag nu ? : Jo , jag är med Mimmi, <3
Vad ska jag göra snart? : Titta på Zirock när han springer lopp.
Men nu ska jag vara lite social med Mimmi ! :D <3

Pusshejs' <3

P.S . Tack Amanda <3 :) !
Just det ; Jag har fastnat i ett spel på Facebook , jo , Farmville. :)

RSS 2.0