Ingen rubrik ...

Jävla pissnatt! Jag har inte kunnat sova inatt. Vaknat en gång i timmen bara för den där jäkla foten. Igår var jag på Östra IGEEEN ... och fick nytt gips, & nu gör det ont igen! Min häl var heeelt blå så inte konstigt att det har gjort ont! Egentligen Ågrenska nu. Jag orkar inte mer! Jag får som kramp i foten .... Hoppas det blir bättre snart!
Idag fick jag iallafall komma ut. Var på Åby & kollade när Woodie sprang. Linn skulle komma hit idag, fast jag vet inte riktigt när .... ? Hon kommer väl.


Jul

Hej alla! Ligger här och segar i min rullstol bredvid granen. Farmor och farfar kommer klockan 14.00. Så jag tror att jag ska passa på att göra i ordning mig snart. Detta året blir det ingen riktig gran, utan en låtsas. Mamma har inte riktigt haft tid.
Vad ska ni göra idag? Det här blev ett jätte, jättekort inlägg! Men jag hoppas verkligen att alla får en jättebra jul!
// J

HEMMAAA :)

Jag är äntligen hemma nu efter fyra dagar på sjukhus, och efter min operation som äntligen är av. De känns bra att vara hemma! Jag har sex stycken skruvar i höften. A-gips med, det gör lite ont eller ganska mycket, eftersom mina muskler är gaanska mycket för korta. Men jag blev av med ryggbedövningen igår. Ganska kort inlägg det här. Men ni får nöja er med det så länge. Snart kommer pappa hem med Shushi...

Hej hopp.

Äntligen opererad! Operationen tog fyra timmar. Dom gjorde något annat under tiden med. Det gick bra. Har gips nu. Jag låg på uppvaket i sju timmar :) . Har fått massa smärtstillande nu. Jag hade ont i ryggen förut, så jag fick ligga på magen.   

Torsdag imorron ?

Hallo. Idag har jag varit på Östra från klockan 10.40-15.30. Inskrivning.. Har varit mycket hit och dit idag. jag skulle först till Centralkliniken till en läkare och prata lite och lyssna på hjärtat och lungorna. Ner till avdelning 326 där jag ska ligga , & fylla i ett papper , visa rummet , träffa en sjuksköterska. Ska få ryggbedövning när jag ligger sövd. ta blodprov.  Ner till röntgen och röntga mig igen för att se om höftkulan har flyttat sig någonting. Ner till narkosläkaren.
Hem. Så har det sett ut idag.
Har köpt julklappar med! KLAR!! :) Duscha med sån här äcklig svamp! 3 GÅNGER!! Äta & snart duscha igen för andra gången. Kommer få låna en dator där.
Det här blir nog det sista inlägget på ett tag iallafall .
Puss o kram så länge ! :)

Snart TORSDAG

Hej Alla därute! :) Idag red jag Mollie för sista gången innan operationen. Det kändes tråkigt och kul på samma gång. Men jag red barbacka! Idag har jag även fått reda på Lite mer om the operation, bland annat att jag inte kommer komma hem innan måndagen den 21/12. Och att dom måste gå in och flytta på en massa muskler och sådant skiit ;p. Haha, Men ; Jag kommer nog att få morfinpump :) Så i sånna fall blir jag jätte, jätteflummig. Och jag har fått hem en annan rullstol. Med fällbart ryggstöd. Men, Men ... Så är det ... och jag kommer bli av med min jäkla smärta :) ;o.

Så avslutar jag .. blev ett kort inlägg,

Men jag kommer tillbaka om jag hinner innan torsdagen, annars får ni sköta om er:)
KRAM ! :)

Hundig helg:)

I helgen har det varit massa av hundar! I fredags så var jag restaurang Cicero. Denna gången åt jag kycklingspett med risotto. I lördags så var jag på en konsert , det är några som spelar Abbalåtar, faktiskt väldigt bra, fastän man inte gillar abba så mycket. På kvällen Efter konserten gick jag och Lisa hem till henne och hämta hennes gulliga hund Gina. Mamma och pappa skulle på julbord så Lisa stannade längre, typ 00.15. Både jag och Lisa låg och sov när mamma och pappa kom hem då.
I söndags var vi på Liseberg, jag och Lisa. Sen blev det att vi hämtade Lisas mamma med. Efter Liseberg åkte vi hem till Lisas mamma och hälsa på hennes hundar. En var så pussig!! :) Rut heter hon , Gulligt!! :) 
Hejdå 
Kramar 
Johanna!

 

låttips:)



Hero of war ,

Sweet dreams,

Don´t bring flowers after i´m dead,

Whatcha say,

Tik tok ,

:)

Segar.. :) I´m computergalen!

Heeeej!! :)

Idag red jag, jag tyckte att det gick sådär. Någon gång måste det gå dåligt ju.. Nej , nu lät jag som en tant!
Idag så var våran klass på Backateatern & såg " Lille kung Mattias". Den var sådär den också .  Mig med Mina så fick jag självklart ett långt skrattanfall precis under teatern , det var jättepinsamt! Always ! :) Jag kan inte skratta tyst heller.
Nyhet är att jag redan har fixat tre julklappar, & på fredag ska Linn jobba lite extra för att Lisa Ska till ULLARED! Mocklisen! Vill dit . :)

Jag vill se New moon ! ;) Såå bra är ettan!!!! Jag <3 Twilight!

Operation är om nio dagar och jag är förskyld! Måste bli frisk så att jag inte behöver skjuta upp den ! :)

KRAM :)))

:)

Hej hej ! Var på ågrenska i helgen . Guess what, vi shoppade.
Har inte varit hos Mollie nu på några dagar nu ju, Ågrenska ju. Idag skulle Carro haft Mollie men hon hade tydligen sett fel , mamma fick ta Mollie idag. Men jag ska iallafall upp till stallet och rida imorron.
Har sett Twilight 1:an nu, Den är värd att se!! Tänkte jag skulle iväg och låna den på bibilioteket nu.
Jag kommer och skriver lite senare oxå, bye!

RSS 2.0