Lyssnar på musik och bloggar!

Hej!

Det var över en vecka sedan jag skrev nu. Jag bor hos farmor och farfar nu, dom har ingen dator... Så jag får väl skriva så mkt som det går.
Just nu sitter jag i lägenheten & skriver.

Sen sist jag skrev har träningen på Move & Walk börjat! Det går bra, men det är jättejobbigt. Lite framsteg har jag gjort känns det som och träningsvärk har jag haft. (;
Jaa, vi får se hur det går! Hahaha...

Jag har varit i stallet, träffat Doris, varit i Varberg på kalas och självklart mer.

Just nu är jag som en berg-o-dalbana som åker upp och ner... ena sekunden är jag glad andra sekunden är jag ledsen. Vet inte varför...?
Faan..., jag känner mig i vägen för alla. VARFÖR?? Jag vill vara "vanlig".


21/5-10

Hej!
Idag var det den näst sista dagen i skolan för mig. Och på måndag ska jag på filmning på Move & Walk... Man filmar alltid en gång innan man börjar själva träningen, o en gång i slutet av träningsveckorna för att se vad man har lärt sig... Det är faktiskt ganska bra!

Jag tror att det börjar vända lite med ridningen, o faktiskt hålla på att börja bättra sig. Det känns så!
Igår red jag en annan väg och lite längre! 25-30 minuter.
Wohooo!

Idag var det friluftsdag i skolan och vi skulle orientera. Det var svårt för mig att hänga med när min grupp skulle orientera. Jag och Petra (en av mina assistenter) skulle åka en annan väg dit för att det är trappor där man går upp. Och när vi ska leta efter min klass åker vi fel väg så att vi åker halva slingan. Så jag och Petra fick gå hem tidigare än de andra.
Efter att vi kom hem satt jag lite vid datorn och lyssnade på musik. Sen 1 ½ timma efter kom det en tjej på assistentintervju. Hon kändes inte helt bra, så vi ska ta hit några andra på intervju nästa vecka med.

Det är Ågrenska denna helgen och jag ska vara hemma denna helgen.
Imorron blir det släktkalas. Hugo fyller 1 år den 24 maj. Sötnosen!

snart ska jag upp till min söta Mollie-mus-bus!

Hejdå, puss!

Är äntligen tillbaka!

Heeeeeej!
Har hänt mycket nu när jag inte har skrivit på så länge. Men Thailandsresan var UNDEERBAAAR! Se sol efter all vinter var skönt. Sol bad shoppa och massage o bara chilla! Åh, gud vad jag längtar tillbaka.(;

Ridningen går sådär, ibland jättebra, ibland dåligt. Mollie är så lugn... min Mollie-mus-bus! För inte så länge sedan red jag förbi några islandshästar som Mollie stanna o tittade nyfiket på, hon är faktiskt lite lik islandshästar. Haha, de var nyfikna på henne med. Men såå söta!
För några veckor sedan var jag o Lisa ute och körde Mollie på slingan. Vi såg en liten älg stå i skogen. (:
Mollie var duktig men pigg! Vi hade inte kört henne på ett tag då, så det var nog kul för henne att bli körd igen tror jag.

Jag blir tokig på min fot! Den är lite bättre men inte mycket, höften gör ont och jag vaknar minst 10 gånger per natt. ASJOBBIGT! Men det går väl snart över hoppas jag.

Det blir hårdträning på Move & Walk om en vecka i fyra veckor, och massa muskler o massa träningsverk kommer komma! Mitt Mål för denna träningen är att jag ska iallafall försöka stå upp med raka ben mot en stol!

Godnatt, ses snart igen!

Bloggen

Hej!
Jag ska snart ta upp bloggen igen, det lovar jag!
Kram Johanna

RSS 2.0